Τρίτη, 27 Μαρτίου 2012

Γάμος - Διακόσμηση....κίτρινο χρώμα - συνέχεια....

Λιτή και οικονομκή σύνθεση για τα τραπέζια της δεξίωσης.Κίτρινο ύφασμα, λευκά κεριά μέσα σε γιάλες , στολισμένες διακριτικά με κίτρινες κορδέλες και λίγα κλαδιά ελιάς.

Βιβλίο ευχών,χειροποίητο με κορδέλες και swarofski πέτρες, πάνω σε τραπέζι στολισμένο με κίτρινα υφάσμα και κεριά.Δεν είναι καλόγουστο?Οι κορδέλες στο βιβλίο ευχών καθώς και οι πέτρες μπορούν να μπουν κατά τη δική σας επιλογή.

Απλή και λιτή και οικονομική.Τη διαφορά την κάνουν οι πολλές κορδέλες σε λευκό κ κίτρινο.

Τραπέζι εισόδου στη δεξίωση.Κίτρινο ύφασμα, 2 - 3 φανάρια και μερικά ανθοδοχεία με ηλιοτρόπια και κίτρινες κορδέλες.Πάνω μπορείτε να έχετε ακουμπήσει τις μπομπονιέρες, που θα παίρνουν οι καλεσμένοι στη δεξίωση, κατά την είσοδο τους ή ακόμα και το βιβλίο ευχών.Επίσης αν δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα να παρέχει το ζευγάρι δείπνο στους καλεσμένοους του, είναι μια πολύ καλή λύση, αυτή η σύνθεση να στηθεί έξω από τον Ναό, και να κερασθούν οι καλεσμένοι ποτά και γλυκά, ώστε να ευχηθούν στο ζευγάρι.

Μια κομποζέ, αλλά λιτή,  ιδέα με την προηγούμενη φωτογραφία του μπουφέ. Απλός - οικονομικός τρόπος για τον στολισμό των τραπεζιών της δεξίωσης.

1 σχόλιο:

  1. Απλός αλλά πανέμορφος συνδυασμός. Εξαιρετική επιλογή για στολισμό σε κτηματα γαμου ή αίθουσες δεξιώσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή