Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2012

KAΛΗΜΕΡΑ!

Δεν μπορείς να προφυλάξεις την ψυχή σου, μάτια μου...ή την έχεις κλειδαμπαρωμένη και δε ζεις ή της έχεις ανοιχτή τη πόρτα κι ότι γίνει..τουλάχιστον, θα έχεις ζήσει!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!

6 σχόλια:

 1. Πιό πολύ δε θα μπορούσα να συμφωνήσω Αρμονία!!!
  Κι ότι γίνει... Πάντα το ακολουθώ αυτό το "ότι γίνει" και δε μετάνιωσα ποτέ... Ότι κι αν έγινε τελικά!
  Φιλιά πολλά!!! Καλημέρα!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Χαίρομαι που συμφωνείς μαζί μου.Καλή σου μέρα και σ΄ευχαριστώ πολύ!Τελικά είναι πολύ όμορφα, να έχεις σπιτάκι και γειτονιά,με εκλεκτούς γείτονες, έστω και στο διαδίκτυο.Θαυμάσιο μέσο, αν χρησιμοποιείται σωστά και με ευγενική άμιλα. Φέρνει κοντά ανθρώπους με κοινές αντιλήψεις, ενδιαφέροντα, στάση ζωής, κ.λ.π.
  Χίλια φιλιά!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μισάνοιχτη;; Διαλέγοντας τί θα περάσει το κατώφλι;; Νομίζω έτσι είναι η δικιά μου ψυχή.. πίσω από μια μισάνοιχτη πόρτα..
  Φιλιά!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλή μου, έτσι έχεις τον κίνδυνο να πέσεις σε παρανόηση... και ν΄αφήσεις απ΄έξω κάτι που ειλικρινά θα άξιζε!Αν δεν αγγίξεις με τη ψυχή, πως θα ξέρεις αν άξιζε ή όχι...και μη φοβάσαι το πέσιμο, θα βρεις τη δύναμη να ξανασηκωθείς.Αλλά αν αυτό που θέλεις, καμιά άλλη γνώμη δεν πρέπει να σε ενδιαφέρει.Ο καθένας μας είναι μοναδικός και έχει το τρόπο του.Φιλιά.

   Διαγραφή
 4. Καλημέρα ,καλή εβδομάδα,οι ψυχές πάντα πρέπει να μενουν ανοιχτές για να χαίρονται ,για να ποννάνε για να αισθάνονται.. φιλιά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ..ki εγώ έτσι σκέφτομαι Νeli μου....συμπέρασμα από τη ζωή μου και των διαφορετικών ειδών ανθρώπων που έχω γνωρίσει(φίλοι , γνωστοί,ανθρώους που συναντώ στο δρόμο..κι το κλείδωμα της ψυχής φαίνεται στο άδειο βλέμμα).Φιλιά!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή