Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου 2014

Πως θα ξαναβρείς το χαμόγελο σου.

Καλημέρα σας.Όπως έχετε ήδη καταλάβει μου αρέσει να ανακαλύπτω και  να διαβάζω άρθρα που  έχουν  κάτι να μου πουν, για μια αρμονικότερη ζωή, και στη συνέχεια να το μοιράζομαι μαζί σας.

Σήμερα έπεσε στην αντίληψη μου  το παρακάτω άρθρο:

Έχεις χάσει το χαμόγελό σου; 

Δες 4 συνήθειες που ίσως πρέπει να αλλάξεις....και αυτό θα επιστέψει γρήγορα στα χείλη σου.Χωρίς να το σκέφτεσαι πολλές φορές καταπιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα με το ζόρι. Μα γιατί; Μόνο κακό «σου» κάνεις και φυσικά χάνεις το χαμόγελο και την αυθορμητικότητα σου. Βρήκαμε για σένα 4 από τα μεγαλύτερα λάθη που ίσως συνηθίζεις να κάνεις και πρέπει να τα αλλάξεις από σήμερα κιόλας.

1.Προσπαθείς να γίνεις κάποια που δεν είσαι: Μέγα λάθος. Πότε θα καταλάβεις πως ο καθένας μας είναι ξεχωριστός και οι άλλοι πρέπει να μας αγαπούν για τα καλά και τα κακά μας; Όποια και αν είναι αυτά!


2.Μένεις κολλημένη στο παρελθόν: Σκέφτεσαι συνέχεια όσους και όσα σε πλήγωσαν. Κλείσε επιτέλους το κεφάλαιο αυτό και άνοιξε ένα νέο στη ζωή σου. 


3.Ξοδεύεις χρόνο με λάθος ανθρώπους: Πόσες φορές δεν έχεις μετανιώσει για το χρόνο που έδωσες σε κάποιους, οι οποίοι όχι μόνο δεν το εκτίμησαν αλλά αντιθέτως εκμεταλλεύτηκαν την καλοσύνη σου. Να ξέρεις πως η ζωή είναι πολύ μικρή για να περνάς χρόνο με όσους απομυζούν ευτυχία από πάνω σου.


4.Βάζεις τις δικές σου ανάγκες σε δεύτερη μοίρα: Μπορεί να θες να είσαι η καλύτερη μαμά, σύζυγος, σύντροφος ή φίλη του κόσμου αλλά μέχρι κάποιο σημείο. Ναι, βοήθησε τους άλλους όσο περισσότερο μπορείς, αλλά πρώτα βοήθησε τον ίδιο σου τον εαυτό.


Να χαμογελάτε λοιπόν και να περνάτε καλά.

6 σχόλια:

 1. Απαντήσεις
  1. Χαίρομαι που το βρήκες ενδιαφέρον & ελπίζω όλα αυτά να τα τηρείς.
   ... για να σου πω την αλήθεια, πρώτα εγώ θα χρειαστεί να τα διαβάζω συχνά, για να τα τηρώ...και ειδικά την 4 παράγραφο, βλέπεις πάντα με πετάω στο τέλος...που θα μου πάει όμως?
   Την καλημέρα μου!

   Διαγραφή
 2. There are always lovely and precious suggestions here.
  Kisses
  Alessandra

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Thank you !!!!Αlways leave your comment here!
   Kisses dear friend & have a nice day!

   Διαγραφή
 3. Dearest Georgette,
  So very true these points... A trap for most of us to get tangled into, once in a while.
  Just like to tell you that over the weekend I did wear your beautiful giveaway: 925 silver pendant with Brown-Red Zirkon on a black silk necklace by IRIS GOLD! It made me so happy and also very close to Greece...
  Sending you a big hug,
  Mariette

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. The pendant..It' s a simple gift for a wonderful woman, for a perfect friend!Love you, my friend & you know, friends is the most important "thing" in life.Kisses from Greece.

   Διαγραφή